Dinneri Espoossa -tapahtumat 

la 27.8.2022Dinneri Espoossa?

Kutsu ystävät, kata pöytä sisälle tai ulos ja nauti Dinneristä Espoossa. Järjestä oma Dinneri Espoossa tai osallistukaa Dinner Espoossa -tapahtumiin. Tästä espoolaisen suositus-menuseen. Kyllä, Espoossa on ruokakulttuuria ja ruokatuottajia.

Dinneri Espoossa on tilaisuus syödä yhdessä espoolaista ruokaa ja järjestää illallistilaisuuksia ympäri Espoota. 

Dinneri Espoossa -tapahtumat ovat järjestäjiensä näköisiä espoolaisia tapahtumia. Valmiiseen pöytään voit asettua  mm JCI Espoo, Rotaryt, Espoon kahvipaahtimo, Olarin panimo, Fat Lizard, Espoon oma panimo, Maxin kala, Tapiolan keskus, Sellon kauppakeskus, Kaupunkikeskus Lippulaiva, K-supermarket Lippulaiva, ravintola Pomodor, kauppakeskus Iso Omena, Bistro Makoisa, Pomo D´ Or, Spoon Tagi, Tired Uncle Brewing, Keran hallit, K-supermarket Suuris, Pro Karhusaari ry, Omnia/Espoon työväenopisto, Kolmperän asukasyhdistys, Juhanilan kylän asukasyhdistys, Cafe Löfkulla (tilanne 17.8.2022)


Tuo tapahtumasi tai kampanjasi osaksi Espoon juhlavuoden sisältöjä:

1. Vinkkaa ohjelma osaksi juhlavuotta. Ilmoittautumislinkki

2. Ota käyttöösi juhlavuoden tunnus aineistopankista. Ladattavat tunnukset löytyvät täältä

Ilahdumme jos ilmoitat oman tapahtumasi mukaan sähköpostitse myös kati@katipohjanmaa.fi

Ilmoita sähköpostissa Dinneri-tapahtuman paikka ja aika, järjestävä taho, onko tilaisuus yksityinen/julkinen ja yhteyshenkilön nimi sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Dinneri Espoossa suositusmenu:


Kalaburgeri/kalaleipä
Palsternakkalohkot
Lohkoperunat
Porkkanapasta
Tsatsiki
Hummus

Omenapiirakka
Jäätelö

Ruokajuomaksi suositellaan Espoossa valmistettuja juomia, kuten tuoretta omenamehua, kombuchat ja limonadit sekä espoolaisten panimoiden oluet tai espoolaisen viinimaahantuojan viinit.

Suositusreseptit löytyvät täältä