Dinneri Espoossa -tapahtumat 

la 26.8.2023Dinneri Espoossa tapahtumat valtaavat Espoon ravintolat, kotipihat, kauppakeskukset ja yhteiset tilat la 26.8.2022

Kutsu ystävät, kata pöytä sisälle tai ulos ja nauti!

Järjestä oma Dinneri Espoossa tai lähtekää mukaan Dinneri Espoossa -tapahtumiin ympäri Espoota. Dinneri Espoossa on tilaisuus syödä yhdessä espoolaista ruokaa ja järjestää omia tai yhteisiä illallistilaisuuksia.

Dinneri Espossa -tapahtumia on tulossa jo ainakin Tapiolaan, Keran halleille, Haukilahteen, Suurpeltoon, Niipperiin ja Mankkaalle.

Minkälainen on teidän tapahtuma?

Ilmoitathan tapahtuman kati@katipohjanmaa.fi sekä Espoo-päivän tapahtumiin sekä https://espoopaiva.fi/ilmoitatapahtumasi/

Dinneri Espoossa -tapahtumat ovat espoolaisen ruokagurun, KM kotitalousopettaja, yrittäjä Kati Pohjanmaan, www.katipohjanmaa.fi kehittämät yhteisölliset ruokatapahtumat Espoossa Espoo-päivänä. Tapahtumia yhdistävänä tekijänä ovat espoolaiset ruoat ja panimotuotteet. Lisätietoja www.ruokaespoo.fi

Dinneri Espoossa -tapahtumiin kuuluu tietenkin ruoka ja juoma. Se voi olla jotain juuri teidän näköistä tai sisältää osasia suositusmenusta. Vuoden 2023 suositusmenu valmistuu juhannukseen mennessä.

Espoo on ruokakaupunki!
Dinneri-tapahtumia vuonna 2023 järjestävät mm espoolaisen kaupunginosayhdistykset, Haltia Lake Lodge ja kauppakeskukset.

Dinneri Espoossa suositusmenu 2022:


Kalaburgeri/kalaleipä
Palsternakkalohkot
Lohkoperunat
Porkkanapasta
Tsatsiki
Hummus

Omenapiirakka
Jäätelö

Ruokajuomaksi suositellaan Espoossa valmistettuja juomia, kuten tuoretta omenamehua, kombuchat ja limonadit sekä espoolaisten panimoiden oluet tai espoolaisen viinimaahantuojan viinit.

Suositusreseptit löytyvät täältä